Sport

Lista zyrtare e yjeve nga Shqipëria, Turqia, Italia dhe Greqia që do të luajnë në “Air Albania”

 

Është zbuluar lista me yjet e Shqipërisë, Turqisë, Italisë dhe Greqisë të cilët do të luajnë në stadiumin “Air Albania”, më 10 janar.

Disa nga yjet e Shqipërisë, Turqisë, Italisë dhe Greqisë, do të zhvillojnë një ndeshje miqësore në stadiumin “Air Albania”, me të ardhurat që do të shkojnë për të prekurit nga tërmeti i 26 nëntorit.