Sport

Superliga “në zjarr”, merr rastin që e priste gjatë

Superliga “në zjarr”, merr rastin që e priste gjatë

Pas një periudhe të gjatë, Përfaqësuesja e Kosovës në futboll dominohet nga lojtarët e Superligës. Në listën e publikuar të martën nga përzgjedhësi i Kosovës, Bernard Challandes, për miqësoren e vitit të ardhshëm ndaj Përfaqësueses së Suedisë, më shumë se gjysma e lojtarëve janë nga elita e futbollit kosovar.

Prej 25 emrave në listën e Challandesit, 13 prej tyre u takojnë skuadrave të Superligës. Miqësorja ndërmjet Kosovës dhe Suedisë do të zhvillohet më 12 janar në Doha të Katarit. Përfaqësuesja e Kosovës grumbullimin do ta mbajë gjithashtu në Katar, i cili nis më 8 janar.