Sport

Berisha e Shala përfaqësojnë Kosovën në “eEuro 2020 – PES 2020”

Berisha e Shala përfaqësojnë Kosovën në “eEuro 2020 – PES 2020”

Lorik Berisha dhe Genc Shala do ta përfaqësojnë Kosovën në kualifikimet online të turneut ndërkombëtë videolojërave “eEuro 2020 – PES 2020”.

Të dy ishin triumfues në turneun e mbajtur për dy ditë në ambientet e stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishitnë, nën organizim të Federatës së Futbollit të Kosovës e me përkrahje nga “Xportal” e “Gjirafa 50”.