Sport

Arbitrat e delegatët kërcënojnë Federatën e Kosovës

 

Pjesa e dytë e edicionit në Superligën e Kosovës në basketboll ka gjasa të mos nisë fare, pasi arbitrat dhe delegatët kanë paralajmëruar se do t’i bojkotojnë ndeshjet si pasojë e moskryerjes së obligimeve financiare nga ana e Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) ndaj tyre.

Në FBK insistojnë se nuk do të ndodhë një gjë e tillë, pasi gjithçka do të kryhet siç është premtuar, brenda këtij muaji. Arbitrat dhe delegatët nuk janë paguar për tre muajt e fundit dhe tashmë kanë paralajmëruar FBK-në për veprimin që mund të marrin nëse nuk shlyhen borxhet ndaj tyre, shkruan sot Koha Ditore.