Sport

Gjesti i mirë i KF Ramiz Sadikut

Klubi i futbollit “Ramiz Sadiku”, ka ftuar dy ekipe të grup-moshave të reja nga Shqipëria, për të luajtur ndeshje miqësore si shenjë solidarizimi për shtetin që ditë më parë u prek nga tërmeti fatal.

Akademia e Tiranës dhe e ajo e Dinamos, erdhën në Prishtinë, ku për disa orë harruan situatën e vështirë duke luajtur futboll me bashkëmoshatarët e tyre nga Kosova.