Sport

FSHF fillon licencimin e klubeve për garat evropiane

Sektori i Licensimit në Federatën Shqiptare të Futbollit njoftoi se ka filluar procesi i licencimit të klubeve shqiptare për një licencë në kompeticionet e FSHF-së dhe UEFA-s për sezonin e ardhshëm 2020-2021.

Ky proces do të përfundojë më 31 mars 2020, sipas afateve të vendosura nga UEFA.