Sport

FC Prishtina ndihmon Shqipërinë

Foto: Reuters
 

FC Prishtina i është bashkuar grupeve të tifozëve dhe qytetarëve të shumtë të Kosovës që po e ndihmojnë Shqipërinë pas tërmetit ku humbën jetën shumë persona.

Klubi më i trofeshëm në vend ka shkruar se familjet e pastreha janë ndihmuar me pako ushqimore në vlerë prej rreth 1 mijë euro, raporton KTV.