Sport

Arritja unike e LeBron Jamesit

Arritja unike e LeBron Jamesit

Për LeBron Jamesin, dyshifrori i trefishtë nuk është synim, shkruan AP.

Ato janë vetëm efekte anësore të konsistencës së tij, të lojës së përgjithshme të shkëlqyer që ka treguar gjatë 17 stinorëve në NBA, dhe nuk është duke treguar shenja të ngadalësimit.