Sport

Miqësorja Shqipëri-Kosovë më 28 nëntor

 

Për nder të Ditës së Flamurit, më 28 Nëntor, do të zhvillohet miqësorja ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës në basketboll.

Ndeshja do të zhvillohet në Shkodër, të enjten nga ora 17:00.