Atmosfera në kryeqytet dhe e ndeshjes Kosovë - Angli në fotografi Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore

Atmosfera në kryeqytet dhe e ndeshjes Kosovë - Angli në fotografi

17 November 2019 21:06

Gjatë ditës së sotme në kryeqytetin e Kosovës ishte një ditë më ndryshe.

Sot, kishte një atmosferë të paharruar pasi kryeqyteti ishte i stërmbushur nga njerëzit për shkak të ndeshjes Kosovë – Angli.

Në Prishtinë kishte edhe shumë tifozë anglezë të cilët u befasuan nga mikpritja që i është bërë.

Atmosferën e sotshme gjatë ditës dhe gjatë ndeshjes mund ta shikoni përmes fotografive të shkrepura nga fotoreporteri i “Kohës Ditore”, Driton Paçarada.

 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 • Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme