Sport

Shiten për pak minuta biletat për ndeshjen Kosovë – Angli

Shiten për pak minuta biletat për ndeshjen Kosovë – Angli

Brenda pak minutash janë shitur të gjitha biletat për ndeshjen e së dielës ndërmjet Kosovës dhe Anglisë.

Bileta ka pasur në dispozicion vetëm për pjesën jugore pasi që për pjesët e tjera duket se ishin shitur më herët.