Sport

Kompania për shitjen e biletave vjen me një njoftim të ri

Kompania për shitjen e biletave vjen me një njoftim të ri

Kompania për shitjen e biletave, Tikss.app, për ndeshjen Kosova – Anglia, ka dalë me njoftim të ri.

Tiks.app ka akuzuar personat që kanë sulmuar faqen e tyre, si dhe mediat për akuzat e marra.