Sport

Storia pak e njohur për tragjedinë më të rëndë sportive të Rusisë

Storia pak e njohur për tragjedinë më të rëndë sportive të Rusisë

Gjatë shkallëve në stadiumin “Luzhniki” në Moskë, lulet dhe fotografitë përkujtojnë tifozët e futbollit që humbën jetën në tragjedinë më të rëndë sportive në Rusi.

Vladimiri, që ka humbur gjashtë kolegë, zgjodhi lulet kuq e bardhë - ngjyrat e skuadrës Spartak nga Moska.