Sport

Futbolli, pasaportë për ikje nga vendi me regjim të hekurt - Eritrea

Futbolli, pasaportë për ikje nga vendi me regjim të hekurt - Eritrea

Futbolli i ka dhënë Mewal Tesfai Yosiefit shpresë në një vend autoritar, një punë në një shtet me shërbim ushtarak të detyruar dhe me gjasë, edhe lirinë më në fund, shkruan AP.

Pasi shënoi dy gola për përfaqësuesen U-20 të Eritreas gjatë një turneu në Ugandë në fund të muajit të kaluar, Mewal iku me tre bashkëlojtarë. Por pasi aplikuan për azil ata janë duke u fshehur në Ugandë, me frikën se autoritetet në vendlindje janë duke i kërkuar ata, transmeton Koha Ditore.