Sport

Të rinjtë po i shtyjnë Anglinë e Italinë drejt “Euro 2020”

Të rinjtë po i shtyjnë Anglinë e Italinë drejt “Euro 2020”

Përfaqësueset e Anglisë dhe Italisë, që kanë formuar skuadra të reja dhe të talentuara, janë pranë kualifikimit në "Euro 2020", pasi iu mungon vetëm edhe nga një fitore për të siguruar pjesëmarrjen në turneun e vitit të ardhshëm, ndonëse eliminatoret nuk do të përfundojnë deri në muajin nëntor.

Anglia e Italia janë dy prej pesë përfaqësueseve që mund të kualifikohen për "Euro 2020" gjatë ndeshjeve të këtij muaji.