Sport

28 vjet nga ndeshja e parë nën organizimin e FFK-së

28 vjet nga ndeshja e parë nën organizimin e FFK-së

Sot, 28 vite më parë është shënuar ndeshja e parë e Kampionatit të Republikës së Kosovës.

13 shtator 1991 u zhvilluar ndeshja ndërmjet KF Flamurtarit dhe atij të KF Prishtinës, në stadiumin e flamurtarit, e cila njihet si ndeshja e parë nën organizimin e Federatës së Futbollit të Kosovës, transmeton koha.net.