Sport

Përfundon afati kalimtar në basketbollin e Kosovës

Përfundon afati kalimtar në basketbollin e Kosovës

Sot ka përfunduar afati kalimtar në basketbollin e Kosovës.

Klubet e Superligës, Ligës së Femrave dhe Ligës së Parë kanë bërë shumë transferime.