Sport

Përfshirja në Lojërat Olimpike ka hapur dyert për komunitetin e “break dansingut”

Përfshirja në Lojërat Olimpike ka hapur dyert për komunitetin e “break dansingut”

Rusët e “Break dance” këto ditë, nuk e di se sa të lehtë e kanë.

Sergey Chernyshev, 39-vjeçar, po rikujtonte së fundi se si kishte nisur si i ri të merrej me "break dance" në Voronezh. Ishte në mesin e viteve 1990-ta, para se interneti të zvogëlonte botën dhe qyteti i tij prapë dukej një botë larg nga kultura e hip-hopit.