Sport

FIFA shpall nominimet për golin më të bukur të sezonit

FIFA shpall nominimet për golin më të bukur të sezonit
Goli i Andros Townsend/Ilustrim

FIFA ka publikuar listën me dhjetë nominime për golin më të bukur të sezonit të shkuar.

Paneli i FIFA-s dhe ekspertë të jashtëm të futbollit kanë zgjedhur dhjetë golat që i kanë vlerësuar si më të bukurit, e që janë realizuar në periudhën mes 16 korrikut 2018 dhe 19 korrikut 2019.