Sport

Përurohet stadiumi ndihmës në Korishë të Prizrenit

Përurohet stadiumi ndihmës në Korishë të Prizrenit

Futbollistët e Komunës së Prizrenit do të kenë edhe një stadium të ri ndihmës. Në Korishë të Prizrenit u përurua sot stadiumi ndihmës në Boka Boka.

“Ky është projekti jo i fundit që po investojmë në Komunën e Prizrenit, kemi mjete të ndara edhe për stadiumin në Gjonaj, vetëm po presim të kryhen proceduat administrative nga ana e Komunës”, u shpreh ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, me rastin e inaugurimit.