Sport

Mitrovica përballë gjigantit evropian, Wolfsburg

Mitrovica përballë gjigantit evropian, Wolfsburg

Një prej klubeve më të mëdha të futbollistëve, Milani, qëndroi pak ditë më parë në Kosovë, për një miqësore me Feronikelin.

Është ndarë shumë e madhe e parave për të sjellë Milanin në Kosovë. Në shtator, në Prishtinë, do të zbarkojë një tjetër skuadër shumë e madhe evropiane. Bëhet fjalë për futbollin e femrave dhe për skuadrën gjermane Wolfsburg.