Sport

Kosovar Sadiki, nga Hiberniani te Greenock Morton

 Kosovar Sadiki, nga Hiberniani te Greenock Morton

Talenti Kosovar Sadiki i është bashkuar skuadrës Greenock Morton.

Mbrojtësi i lindur në Gjermani që e përfaqësoi Kanadanë në grupmoshën U23, ka të drejtë loje po ashtu për Gjermaninë, Shqipërinë dhe Kosovën. Ai iu bashkua Hibernianit në janar nga skuadra kroate, Lokomotiva Zagreb, pas periudhës së kaluar në Easter Road.