Sport

Gega e Burraj shkëlqejnë në Evropianin e Atletikës në Shkup

 

Sportistët e delegacionit shqiptar në kampionatin europian ekipor të atletikës kanë bërë një paraqitje të mirë.

Luiza Gega arriti të bindë dhe të fitojë në garën e 3,000 m me pengesa në Ligën e 3-të të turneut kontinental të Atletikës, që po mbahet në Shkup.