Sport

Peshëngritësja Muriqi, vajza e ish-futbollistit të Prishtinës që synon suksese në Australi

 

Gentiana Muriqi, është peshëngritësja kosovare në Australi.

Ajo synon suksese në këtë sport dhe në Crossfit.