Sport

Kupa e Afrikës, vetëm shkëlqimi i yjve shlyen turpin e zyrtarëve

 

Zyrtarët kryesorë të futbollit në Afrikë shpresojnë që Kupa e Kombeve, që do të mbahet në Egjipt prej 21 qershorit, mund të shmangë vëmendjen nga një varg incidentesh të turpshme që i kanë përfshirë ata.

Në javët e fundit, presidenti i Konfederatës së Futbollit të Afrikës (CAF), Ahmad Ahmed, nënkryetari Amaju Pinnick dhe sistemi VAR kanë dominuar nëpër ballinat botërore, hapësirë kjo zakonisht e rezervuar për lojtarët si Mohamed Salah e Sadio Mane, shkruan AFP.