Sport

Një vit pa legjendën Vokrri, djali i tij: Isha me të kur pësoi sulm në zemër

 

Gramozi, Alberti dhe Albana mbetën pa baba, Edita pa burrë, ndërsa futbolli i Kosovës pa njeriun më të rëndësishëm, atë që e drejtoi në periudha të ndryshme.

Vdekja e simbolit të futbollit kosovar ishte goditje e rëndë për vendin, por edhe më e rëndë për familjen Vokrri, e në veçanti për djalin e tij të madh, Gramozin.