Sport

Hitzfeld pret që Zvicra ta mposhtë Portugalinë, lavdëron “lojtarët e huaj”

Hitzfeld pret që Zvicra ta mposhtë Portugalinë, lavdëron “lojtarët e huaj”
 

Ish-përzgjedhësi i Zvicrës, Ottmar Hitzfeld, ka thënë se kjo përfaqësuese ka lojtarë të mrekullueshëm dhe ka kapacitetet e mjaftueshme për të fituar Ligën e Kombeve.

Duke dalluar yjet shqiptare të përfaqësueses së Zvicrës, Hitzfeld ka thënë se Zvicra ka mundësinë që me gjeneratën e re të lojtarëve të arrijë majën në futboll.