Sport

Studentët e kthyer në sipërmarrës të fanellave klasike

Studentët e kthyer në sipërmarrës të fanellave klasike

Në vitin 2006, Doug Bierton ishte një student në menaxhment biznesi në Universitetin e Manchesterit që donte të shkonte në një festë dhe të dukej si Paul Gascoigne.

Në një shitore në Withington, ai gjeti një fanellë të Anglisë nga Botërori "Italia 1990" për pesë funte dhe pati bazën e veshjes së tij. Në mungesë të parave, ai e vendosi fanellën në "eBay" për shitje disa ditë më vonë dhe u befasua kur e shiti për 50 funte.