Sport

KB Rahoveci kundërshton Rregulloren e Komunës për palestrën, paralajmëron masa për shfuqizimin e saj

KB Rahoveci kundërshton Rregulloren e Komunës për palestrën, paralajmëron masa për shfuqizimin e saj
 

KB Rahoveci është kundër Rregullores së aprovuar sot nga Kuvendi Komunal, ku ia merr 20 për qind të të hyrave të biletave.

Kreu i KB Rahovecit, Bekim Hoxha në një prononcim për Koha.net ka thënë se një vendim i tillë është i papranueshëm, dhe për këtë do të marrin masa.