Sport

Komuna me Rregullore për Palestrën e Rahovecit, merr 20 % të të ardhurave nga biletat

 

Kuvendi Komunal i Rahovecit ka miratuar Rregulloren Menaxhimin dhe Mirëmbajtjen e Palestrës “Mizahir Isma”.

Sipas vendimit të Kuvendit Komunal të Rahovecit, për ndeshjet që zhvillohen në palestrën e Rahovecit nga klubet sportive lokale, 80% e të ardhurave nga biletat i merr klubi e 20% Komuna e Rahovecit, ka bërë të ditur kreu i kësaj komune, Smajl Latifi përmes një postimi në Facebook.