Sport

Agim Agushi i gatshëm të thyej rekordin e vetëm të Guinnessit

Agim Agushi i gatshëm të thyej rekordin e vetëm të Guinnessit
 

Agim Agushi është i gatshëm ta thyejë rekordin e Guinnessit në çift, të cilin e kishte vendosur në vitin 2015.

Zhongleri kosovar, ka deklaruar se është përgatitur maksimalisht dhe së bashku me nipin e tij, Bujar Ajetin, do të tentojnë të vendosin rekord të ri të pasimit të topit me kokë.