Sport

Kampioni i botës që mbijetoi në boks dhe lulëzoi në Hollywood

Kampioni i botës që mbijetoi në boks dhe lulëzoi në Hollywood
 

Ish-kampioni i peshës së rëndë në boks, Michael Bentt, po merr një pushim nga shkrimi i një skenari. Ai po shpreh veten në skenë dhe ekran si aktor e regjisor këto ditë, por kujtimet e jetës së tij në boks, gjithmonë i ka në mendje.

“Kujtimi im më i hershëm si një fëmijë i rritur në Queens, ishte Muhammad Ali duke boksuar në Gjermani. Babai im ishte një adhurues i madh i tij. Ai donte një maskotë që do të bëhej Ali i ardhshëm dhe për fat të keq, unë isha maskota”, thotë Benntt, shkruan “The Guardian”, transmeton “Koha Ditore”.