Sport

Federata e Automobilizmit synon bashkëpunime me FIA CEZ

Federata e Automobilizmit synon bashkëpunime me FIA CEZ

Zona e Evropës Qendrore e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit po mban takimin e rregullt në kryeqytetin e Polonisë, Varshavë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“Në këtë takim merr pjesë edhe delegacioni i Federatës së Auto Sporteve të Kosovës, përfaqësues i së cilës është kryetari Ismet Rexhepi dhe Gazmend Gashi. Gjatë dy ditëve të takimit (02-03 prill) janë trajtuar planet për vitin kalendarik të garave, trajnimet dhe praktikat më të mira në zhvillimin e auto sportit në rajon”, thuhet në komunikatë.