Sport

Gjimnastja më e mirë në histori tregon për dhimbjet e mëdha

 

Ditët startojnë thuajse në të njëjtën mënyrë për Simone Bilesin. Është për ironi që femra që ka ridefinuar artin e lëvizjes rrallë mund të shtrihet në shtrat pa pasur dhimbje diku.

“Ahh, ky trup!”, thotë ajo, duke endur dorën nga koka e deri te gishtat. “Fillon kur zgjohem nga gjumi. Menjëherë mund të them nëse është ftohtë apo jo, pasi eshtrat e mi dridhen. Unë bëj shaka me shoqërinë time shumë dhe u them se do të jem në karrocë të invalidëve kur të mbush 30 vjet. Trupi im ndihet sikur jam në të 30-at apo 40-at. Ndoshta edhe më e vjetër. Brenda po më bërtet dhe thërret”.