Sport

Miqësia inspiruese e Granit Xhakës dhe djalit me sindromë down

Miqësia inspiruese e Granit Xhakës dhe djalit me sindromë down
 

Në Ditën Botërore të Sindromit Down klubi i Arsenalit ka publikuar një video për miqësinë e veçantë të Granit Xhakës me djalin e prekur nga ky sindromë i cili quhet Julian.

“Granit Xhaka dhe Julian kanë pasur një lidhje të veçantë me vite të tëra”, shkruan Arsenali në kanalin zyrtar në Youtube.