Sport

FC Prishtina: Të parandalohet projekti kundër nesh, u dëmtuam në dy ndeshjet e fundit

FC Prishtina: Të parandalohet projekti kundër nesh, u dëmtuam në dy ndeshjet e fundit
 

Prishtina është ankuar për dy ndeshjet e fundit ndaj saj në Superligë në vendimet e gjyqtarëve.

“Pas presioneve të shumta kohëve të fundit kundër Klubit të futbollit Prishtina dhe ngjarjeve në dy ndeshjet e fundit kampionale, atë me Llapin dhe sot me Feronikelin, jemi të detyruar që të reagojmë, sepse gjykimi në këtë fazë të kampionatit ndaj klubit tonë është i papranueshëm dhe tejet tendencioz. Ndaj lojtarëve të klubit tonë shqiptohen masa të rrepta, si nga ana e gjyqtarëve, ashtu edhe komisionit të garave”, thotë FC Prishtina përmes një komunikate për media.