Sport

Berger, pasi mposhti kancerin synon Kupën e Botës

 

Për shumë futbolliste, një humbje e formës, një kërkesë e çuditshme nga trajnerja e re apo edhe dështimi i një transferimi janë në mesin e pengesave më të mëdha në karrierë me të cilat përballen.

Por në nëntor të vitit 2017, beteja e Ann-Katrin Bergerit u zhvendos nga stadiumi në sallat e spitalit dhe në tavolinën e operimit, përcjell Koha Ditore shkrimin e Deutsche Welle.