Sport

Bashkimi, ekipi me dy trajnerë

 

Kampioni i Kosovës në basketboll, Bashkimi, në fillim të javës së shkuar prezantoi trajnerin e ri, kroatin Jeronimo Sharin.

Por këtë emërim Bashkimi e bëri pa e shkëputur kontratën me trajnerin paraprak, kroatin tjetër Krunoslav Krajnoviq. Kështu që, prej javës së shkuar Bashkimi zyrtarisht është me dy trajnerë: një në palestër dhe një jashtë saj, shkruan sot Koha Ditore.