Sport

Familjarët kërkojnë trupin e Salas dhe Ibbotsonit, e dinë se janë të vdekur

Foto: Reuters
 

David Mearns, drejtuesi i kërkimeve për avionin me të cilin po udhëtonte Emiliano Sala dhe piloti David Ibbotson, ka deklaruar se familjarët e të dy personave e dinë se ata janë të vdekur.

Avioni me të cilin po udhëtonte Sala nga Nantes në Cardiff, u gjet të dielën në fundin e oqeanit afër ishullit Guernsey.