Sport

Rona Emërllahu shpallet sportistja e vitit në Ferizaj

Rona Emërllahu shpallet sportistja e vitit në Ferizaj

Komuna e Ferizajt ka shpallur sportistët e vitit për 2018, ku në mesin e më të mirëve është shpallur karateistja, Rona Emërllahu.

Me suksesin e saj është shprehur krenare dhe e lumtur edhe Shkolla “Astrit Bytyçi”, tek e cila shkollë është nxënëse Emërllahu, transmeton KP.