Sport

Dauwalkter, femra që kalon meshkujt në gara mbi 320 kilometra

Dauwalkter, femra që kalon meshkujt në gara mbi 320 kilometra
 

Në orën 1:40 të mëngjesit, duke vrapuar nëpërmjet drunjve në afërsi të liqenit Tahoe, Courtney Dauwalkter nisi të kishte halucinacione.

Ajo pa kukulla të gjalla duke luajtur në një litar të vendosur anash shtegut. Drunjtë dhe gurët u kthyen në fytyra, përcjell Koha Ditore shkrimin e NYT.