Sport

BBC: Kosova një nga rivalët e vështirë me të cilën Anglia mund të përballet

BBC: Kosova një nga rivalët e vështirë me të cilën Anglia mund të përballet
Foto: Ilustrim
 

Kosova vlerësohet si njëra ndër kundërshtarët më të vështirë me të cilën mund të përballet kombëtarja e Anglisë, raporton BBC.

BBC ka bërë një zgjedhjen e shortit më të vështirë dhe më të lehtë të mundshëm për Anglinë në kualifikueset për Evropian, shorti i të cilit do të hidhet nesër në Dublin.