Sport

Zero tolerancë ndaj gabimeve të qëllimshme të gjyqtarëve, thotë FFK-ja

Zero tolerancë ndaj gabimeve të qëllimshme të gjyqtarëve, thotë FFK-ja

Në selinë e Federatës së Futbollit të Kosovës janë mbajtur dy takime të rëndësishme me gjyqtarët dhe kontrollorët e futbollit. Të pranishëm në këtë takim krahas presidentit të FFK-së, Agim Ademi dhe zyrtarit për integritet të garave në FFK, Ejup Osmani, kanë qenë të pranishëm edhe kryetari i Këshillit Kombëtar për parandalimin e dukurive negative dhe dhunës në sport, prokurori Besim Kelmendi dhe anëtari i këtij këshilli, Halit Muharremi, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Ademi fillimisht theksoi se ky takim ishte caktuar më herët, por ka rastisur të ndodhë edhe në periudhën kur ndeshjet e futbollit janë përfolur shumë në këto dy javët e fundit. Ademi dhe Kelmendi theksuan se qëllimi i këtij takimi është që gjyqtarëve t’u tregohet se çdo gabim i qëllimshëm apo përfshirje në ndonjë kurdisje të rezultatit do të sanksionet ashpër.