SOT

Rrasat e Gllarevës pjesë e Ambasadës amerikane

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Familjet Veselaj, Abazaj, Balaj, Morina e disa të tjera nga Gllareva e Klinës që prej viteve të 70-ta janë marrë me gërmimin dhe shitjen e rrasave të gurit.

Ky fshat ka mbi 20 hektarë me rrasa të gurit, ku banorëve u lejohet që të ushtrojnë këtë si veprimtari.