SOT

Interesimi për lakrat vendore në tregun e kryeqytetit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Lakra e gjelbër, ajo e sallatës dhe lakra e kuqe, sa u përket perimeve, janë më dominuese në tregun e gjelbër të kryeqytetit.

Ndonëse koha e turshive ka filluar që nga shtatori, në treg ende ka interesim nga konsumatorët për lakrat turshi dhe perimet e tjera në përgjithësi.