SOT

E motivuar nga nxënësit, mësuesja po lufton me sëmundjen e rëndë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

E kishte një ëndërr qëkur ishte e vogël, por frikën se si do të pranohej në rrethin shoqëror gjithnjë e kishte pas vetes.

Vajza nga Sallahanja e Ferizajt, e mençur dhe e zonja, Indra Jashari, nga komuniteti rom, para 7 vjetëve, pikërisht në ditën e mësuesit arriti ta bënte realitet ëndrrën e saj. Ajo u punësua në një nga shkollat e Ferizajt për të dhënë mësim plotësues.