SOT

Panelet solare në kompaninë e pijeve “Royal Beverage”

 

Të shtunën më datë 3 dhjetor, ne hapësirat e kompanisë "Royal Beverage" në Gjilan, u bë përurimi i paneleve solare.

Fejzullah Mustafa, pronar i kësaj kompanie, ndër të tjera, shpreh mirënjohjen që e ka për USAID-in dhe BERZH-in të cilët e financuan këtë projekt.