SOT

Spitali “FATI IM” me vizita e ultrazë gjiri falas

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Për të treguar se janë bashkë në luftimin e kancerit të gjirit, Spitali “Fati im” ka vendosur të ofrojë vizita, konsulta dhe ultrazë gjiri falas për një javë.

Drejtori Afrim Muhaxhiri thotë se ka mbi 10 vjet që këtë muaj e shënojnë në një mënyrë të veçantë.