SOT

Nxënësit e fshatrave të Kaçanikut me biletë falas për në shkollë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Almedina Elezi çdo ditë bën të njëjtën rrugë për shkollë, e transporti që e përdor nga fshati Kaçanik i Vjetër për ardhje është falas.

Një gjë e tillë po u mundësohet të gjithë nxënësve të shkollës së mesme profesionale "Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka" në Kaçanik të cilët udhëtojnë nga vendet rurale.