SOT

Hapet punëtoria për të mësuar zejen e filigranit

 

Më parë mund të ketë qenë një profesion burrash, të cilët zanatin e kanë përcjellë te pasardhësit ndër vite.

Por tash, vërehet dukshëm interesimi i vajzave dhe grave për të mësuar punën me filigran.